Fleming Yachts Rendezvous

Årets Flemingträff arrangerades utav en av våra Fleminägare. Total var det åtta båtar som anslöt, sju 55or och en 58a. Rendezvousn sparkade igång i Norheimsund, där en planerad bussresa tog oss upp bland bergen där det bjöds på middag och norsk folkmusik. Dagen efter lämnade flottan för att ta sig vidare till Gravdal där en fantastisk skaldjurmiddag ägde rum. Deltagarna utmandes även i ett försök att sätta ihop en silltunna, det var några som klarade det men det var betydligt svårare än vad man kan tro! Efter en fantastiskt trevlig vistelse i Gravdal började båtarna dagen efter att jobba sig mot Rosendal. När alla lagt till och fått iordning på tampar och landström hämtade en buss deltagarna som tog dom till en konsutställning där konstnärinnan inte var någon mindre än Drottning Sonja. Efter konstutställningen besökte vi Baroniet Rosendal. Detta var sista dagen på Flemingträffen så då bjöds det på lite extra under kvällens middag, fantastiska uppträdanden från Veslemöy Solberg och jättegod mat på hotellet vid bryggan med utsikt över båtarna.

Vi hade otrolig tur med vädret, strålande sol, molnfritt, runt 25 grader och mellan 3-7 meter/sekund i vindarna alla tre dagar. Det togs en hel del fina foton under träffen, vi hade även med oss en drönare för att få bilder på båtarna under gång, och bilderna blev fantastiska!

Nästa Fleming Rendezvous 2019 kommer att äga rum i Stockholms skärgård. Planeringen är i full gång och vi är redan nio båtar anmälda och detta kommer att bli ett deltagarrekord! Vi och de anmälda ser redan fram emot nästa års Flemingträff!